kusadasi fidan satisi - Topiary fidanlar


Kuşadası Peyzaj - fidan satışı

Uygun fiyat seçenekleri ile kaliteli ve formlu limon servi fidanlarını yetiştiriyor, beğeninize sunuyoruz.
50 cm den 3 metreye kadar fidan ebatlarında ürünleri temin edebileceğiniz seralarımızda, dilediğiniz ihtiyacınız olan limon servi fidanını sizlere sunuyoruz.


Topiary bitkilerimiz

İster normal formunda isterseniz topiary fidan ve ağaç çeşitleri mevcuttur. Topiary, henüz fidan durumunda iken ağaç ve çalı bitkilerine sipiral, küp, üçgen, kare, veya hayvan şekilleri gibi bitkiye şekil verilmesi ile oluşturulmaktadır.


Çok sabır isteyen, zahmetli bir süreç sonrası elde edilebilen topiary fidanlarımız Kuşadası' nda üreticiden satışı yapılmaktadır. En uygun fiyatlara en kaliteli ve formlu fidan ve ağaçları temin edebileceksiniz.


Karşılıklı dürüstlük ve güvene dayanan ilişkilerimiz neticesinde tüm satışı yapılan ürünlerimiz garanti kapsamındadır. Amacımız, kendi ellerimizle yetiştirdiğimiz ürünleri satmakla birlikte, ürünlerimizin sizlerin bahçesinde hayat bulması ve bunun bize vereceği manevi huzur ve tatmindir. 


Üretici olarak yetiştirdiğimiz tüm ürünler bizlerden birer parçadır ve bizler de bunun değerini bilerek bitkileri ihtiyacı olan en uygun ortam ve koşulları sağlamak isteriz.

Tarafımızdan dilimi ve peyzaj uygulaması yapılarak, tüm çiçek ve bitkilerin en doğal şartlarda, yaşamınıza uyumlu olarak hayat bulmasını sağlamak isteriz.




0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More